Teden kozmetičnih salonov

Teden kozmetičnih salonov tudi pri nas

Teden kozmetičnih salonov - Wellness ceneter Patricija

SPA-SHAPE - 6x Fatburn & Slim (telesni povoji)

+ darilo: Tummy Tox Cleanse drink / 189 EUR

Teden kozmetičnih salonov - preoblikovanje telesa

Aromawickel Fatburn & Slim je globinska čistilna kura za celo telo. Z njim uspešno rešujemo celulit vseh stopenj, mlahavo tkivo, vzpodbudimo prekrvavitev telesa ter izguba odvečnega obsega telesa. Specialni preparati vsebujejo eterična olja (evkaliptus, poprova meta, mentol in rožmarin), ki dajejo hladilni učinek. Že po 5 minutah nastane rahlo srbenje, kateremu sledi močno gretje. Po 20-30 minutah je koža zelo prekrvavljena. Telo hoče notranjo hladnost (pomanjkljivo prekrvavljenost v organih) nadoknaditi, zato porablja dodatne hranljive snovi (maščobo, sladkor, holesterol). Na problematičnih predelih, ki so bili tretirani s preparati, nastaja 4x izgorevanje hranljivih snovi.

Tummy Tox Cleanse drink je super mešanica naravnih sestavin, ki bodo pomagale topiti maščobne oblogice, globinsko čistile tvoje presnovne organe ter pomagale pri izgubi teže.
Poleg tega bo z visoko vsebnostjo antioksidantov podpiral tvoje pomlajevanje in ti povrnil sijaj. Vsebuje torej vse kar potrebuješ za zdravo prebavo in dobro počutje, posledično pa seveda manj kilogramov.

BEE OXY nega obraza s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell

+ darilo: masaža rok / 79 EUR

Vrhunska regenerativna nega obraza bogata z vitamini, kolagenom in hialuronsko kislino, kjer v kombinaciji s kisikovo terapijo kožo globinsko navlažimo, nahranimo z vitamini ter ji vrnemo elastičnost in tonus.

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavljajo izdelki za nego kože, ki so narejeni le iz najboljših organskih sestavin. Izdelki z ABEETOXINOM veljajo za naravno alternativo botulinum toksinu in so priljubjeni pri članicah kraljeve družine in svetovnih zvezdnicah.

Kisikova terapija je revolucionarna metoda nege obraza, ki temelji na napredni tehnologiji , v okviru katere z aktivnim kisikom in izbranimi kozmetičnimi izdelki kožo vrnemo v njeno idealno formo. Kožo globinsko navlažimo, okrepimo njen naravni obrambni mehanizem ter spodbudimo njeno obnavljanje. Na ta način ji povrnemo njeno naravno svežino in barvo, izboljšamo njeno strukturo, zmanjšamo že nastale znake staranja ter močno upočasnimo nastajanje novih.

Tretma ne blaži zgolj simptomov neželenih procesov v koži, temveč cilja na njihov ključen vzrok: pomanjkanje kisika. Učinkuje na celični ravni, ter ne vpliva samo na videz, ampak tudi na samo delovanje kože. Predstavlja most med kozmetično in dermatološko obravnavo kože.