Aktualna ponudba

Vsak teden nova akcija, mesečni popusti, posebne priložnosti. Sledite nam in ne zamudite, vedno nekaj novega 🙂

Rezervirajte si svoj termin!

Naročila in rezervacije sprejemamo na telefonsko številko: 03 5816 524 ali nam pošljite sporočilo na: info@wellness-center.si

Teden kozmetičnih salonov - Oktober 2019 - Wellness center Patricia

Teden kozmetičnih salonov – med 14.10.  in 18.10.2019

 

1. Bee Peel – kislinski piling na organski način + darilo: masaža in maska rok / Cena 49 EUR

Nega vsebuje kislinski piling na organski način. Z njim odstranimo nečistoče globoko iz por ter odpravimo mozolje.
Je Intenzivni piling in vlažilna nega hkrati. Izenači ten ter odpravlja vse madeže, ki so posledica aken in brazgotin.
Kot pomlajevalna nega je specifična ker vsebuje čebelji strup (ABEETOXIN) kateri deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti. Obenem pa deluje tudi na globoke obrazne gube in linije. Naravni ABEETOXIN velja za naravno alternativo injekcijam botulinum toksina in ima takojšen anti-aging učinek in spodbuja nastajanje novega kolagena. Kožo gladi, učvrsti in napne.

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavljajo izdelki za nego kože, ki so narejeni le iz najboljših organskih sestavin. Izdelki z ABEETOXINOM veljajo za naravno alternativo botulinum toksinu in so priljubjeni pri članicah kraljeve družine in svetovnih zvezdnicah.

2. Laser IPL – Odstranjevanje pigmetnacije (en tretma) + darilo: Naravno ekološko kokosovo maslo / Cena 49 EUR

Z IPL laserjem odstranjujemo sončne ali starostne pege. Aparat oddaja ozek snop svetlobe z visoko energijo, ki vpliva na kožno barvilo melanin. Postopek izvajamo v mesecih z manjšo jakostjo UV žarkov.

Preoblikovanje telesa in Tummy tox

Aromawickel – Fatburn & Slim (telesni povoji)

Aromawickel je globinska čistilna kura za celo telo. Z njim uspešno rešujemo celulit vseh stopenj, mlahavo tkivo, vzpodbudimo prekrvavitev telesa ter izguba odvečnega obsega telesa.

Specialni preparati vsebujejo eterična olja (evkaliptus, poprova meta, mentol in rožmarin), ki dajejo hladilni učinek. Že po 5 minutah nastane rahlo srbenje, kateremu sledi močno gretje. Po 20-30 minutah je koža zelo prekrvavljena.

Telo hoče notranjo hladnost (pomanjkljivo prekrvavljenost v organih) nadoknaditi, zato porablja dodatne hranljive snovi (maščobo, sladkor, holesterol). Na problematičnih predelih, ki so bili tretirani s preparati, nastaja 4x izgorevanje hranljivih snovi.

Tummy Tox – Fat Burner Drink:

Zdaj še močnejši topilec maščob, ki bo stopil več maščobe! Pol ure pred telovadbo ali pa čisto navadnim sprehodom spij napitek Fat Burner in v 20 minutah boš pokurila čisto enako, kot bi sicer v 100 minutah! Napitek deluje kot aktivni topilec maščob, ki bo na naraven način dvignil tvojo notranjo temperaturo in pospešil topljenje maščob.

Vsebuje namreč 100% čisto obliko L-karnitina, ki maščobne obloge telesa uporabi za energijo. Z Fat Burnerjem lahko pokuriš do več maščob med gibanjem in dosežeš do 5-krat več izgubljene teže kot sicer. Telovadba bo enostavnejša, telo pa bo topilo maščobe tudi med počitkom! Za hitro in učinkovito porabo kalorij.

DETOX program - Wellness center Patricia
Solarij