Estetska medicina

Estetska medicina

Estetska medicina je novejši in hitrejši način odstranitve neželjenih stanj.
Ponujamo estetske postopke, ki vam omogočajo, da se v svojem telesu počutite lepi in zadovoljni.

Polnila (Filerji)

Pomlajevanje z lastno plazmo

Injekcijska lipoliza

Lidija Volovec dr.med.
Lidija Volovec dr.med.

Lidija Volovec dr.med. se je rodila leta 1961 v Brežicah. Osnovno šolo in gimnazijo je končala v Zagrebu, kjer je živela do poroke in preselitve v Slovenijo leta 1983.

Na medicinsko fakulteto se je vpisala leta 1980/1981 v Zagrebu in jo končala z visoko povprečno oceno. Diplomirala je februarja 1987 z odličnim uspehom. Staž je opravila v Splošni bolnišnici Brežice in je bila po strokovnem izpitu septembra 1989 za nedoločen čas sprejeta na kirurgijo bolnišnice v Brežicah, kjer je po šestih mesecih dobila specializacijo splošne kirurgije.

Specialistični izpit je opravila po enaintridesetih mesecih kroženja v KC Ljubljana. Kot specialistka splošne kirurgije je delala na abdominalnem oddelku bolnišnice Brežice.

Od marca 2003 do septembra 2005 je bila zaposlena v Zasebni kirurški ambulanti dr. Sakača v Brežicah, nato pa je ustanovila zasebno podjetje in odprla samoplačniško kirurško ambulanto v centru Brežic. Leta 2004 se je po nakupu Fotoninega DUALIS SP-laserskega sistema začela intenzivno ukvarjati z lasersko kirurgijo. Istočasno je začela tudi dveletno mednarodno podiplomsko specializacijo iz antiaging medicine v organizaciji Evropskega Inštituta za znanstveno antiaging medicino pod pokroviteljstvom Svetovne organizacije za antiaging medicino.

Redno se udeležuje številnih mednarodnih konferenc in ”Hands-on” delavnic za lasersko kirurgijo, estetiko in antiaging medicino, je aktivna članica American Academy of Anti Aging Medicine, European Society for Laser Aesthetic Surgery, World Society of Anti Aging Medicine, International Society of Lipolysis Therapy in mednarodna delegatka World Society of Anti-Aging Medicine za Slovenijo.