Pomlajevanje z lastno plazmo

POMLAJEVANJE Z LASTNO PLAZMO

POMLAJEVANJE Z LASTNO PLAZMO

Je nova, revolucionarna metoda, ki omogoča, da izboljšamo regeneracijo kože s telesu lastnimi sestavinami. Pri tej metodi se za to uporablja naše lastne krvne celice in delce. Frakcija krvi, ki ji pravimo plazma obogatena s krvnimi ploščicami, vsebuje matične celice, rastne faktorje in trombocite (kakor tudi pravimo krvnim ploščicam), katerih splošna naloga v telesu je obnovitev poškodovanega tkiva.

Pri postopku to sposobnost izkoristimo tako, da te krvne delce vbrizgamo v točno določen predel kože in tako omogočimo tvorbo novega kolagena v tkivu, ki je zaradi starosti svojo regenerativno lastnost že skoraj da izgubilo.

Metoda uporabe s trombociti obogatene plazme je že dolga leta znana v plasični kirurgiji, ortopediji, zobozdravstvu in pri  uporabi mehkih ter drugih vsadkov.

Postopek se začne tako, da vam zdravnik odvzame 10-20 ml krvi. To poteka na enak način kot pri standardnem postopku jemanja krvi in zato ni boleče.  V naslednjih 10 do 20-ih minutah kri ločimo na njene komponente in izločimo želene sestavine. Zatem produkt vstavimo tik pod kožno plast, kjer se nahajajo gube ali ugreznine. Že po prvem vbrizganju se dosežejo vidni rezultati, saj koža postane trdnejša in močnejša.

Učinek povprečno traja leto in pol, za najboljše rezultate pa je možno  v tem času postopek ponoviti.

POMLAJEVANJE Z LASTNO PLAZMO

Mala področja

305 EUR

Velika področja

460 EUR
Nega obraza