Kraljevske specializirane nege s kozmetiko Heaven

Kraljevske specializirane BEE PEEL nege s kozmetiko Heaven

Kraljevske specializirane BEE PEEL nege s kozmetiko Heaven

Heaven Bee Peel za mlado in problematično kožo /  65 EUR

Nega vsebuje kemični piling na organski način. Z nego odstranimo nečistoče globoko iz por, ter odpravimo mozolje. Je Intenzivni piling in vlažilna nega hkrati. Izenači ten ter odpravlja vse madeže, ki so posledica aken in brazgotin.
Kožo gladi, učvrsti in napne.

Priporočeno izvajanje: Prvi teden 2 negi, sledi en teden pavze in nato ponovimo 2 negi v enem tednu. Za vzdrževanje stanja svetujemo nego 1x mesečno.

Program – za mlado in problematično kožo /  199 EUR

1.dan – Dermoabrazija + Osnovna nega
2.dan – Bee peel za mlado in problematično kožo (pavza 2 dni)
5.dan – Bee peel za mlado in problematično kožo
(Nadaljnje potrebne ponovitve: -10%)

Heaven kozmetika

Heaven Bee Peel za odpravljanje pigmentacij /  75 EUR

Nega vsebuje organski kemični piling s katerim intenzivno napademo in odpravimo temne lise, ki so posledice sončenja, staranja ali hormonskih sprememb. Zaradi inovativne formule in edinstvene vsebine preparatov (ABEETOXIN) dosežemo odpravo pigmentacije in poenoten ten ter zdravo in pomlajeno kožo.

Priporočeno izvajanje: 3 x na deset dni, en teden pavze, 2x ponovitev v enem tednu. Za vzdrževanje stanja svetujemo nego 1x mesečno.

Program – za odpravljanje pigmentacij /  249 EUR

1.dan – Dermoabrazija
2.dan – Bee peel nega proti pigmentaciji (pavza 2 dni)
5.dan – Bee peel nega proti pigmentaciji (pavza 2 dni)
8.dan – Bee peel nega proti pigmentaciji
(Nadaljnje potrebne ponovitve: -10%)

Bee Venom Mask

Heaven Bee Peel za revitalizacijo, tonus in pomlajevanje kože (Anti-age) /  75 EUR

Pomlajevalna nega je specifična ker vsebuje čebelji strup (ABEETOXIN) kateri deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti. Obenem pa deluje na globoke obrazne gube in linije. Naravni ABEETOXIN velja za naravno alternativo injekcijam botulinum toksina in ima takojšen anti-aging učinek in spodbuja nastajanje novega kolagena.

Priporočeno izvajanje: 2x na teden prvi teden, en teden pavze, 2x ponovitev v enem tednu. Za vzdrževanje stanja svetujemo nego 1x mesečno.

Program – Za revitalizacijo, tonus in pomlajevanje kože (Anti-age) /  219 EUR

1.dan – Dermoabrazija
2.dan – Bee peel nega za pomlajevanje in revitalizacijo
3.dan – Specialna masaža z masko (pavza 1 dan)
5.dan – Bee peel nega za pomlajevanje in revitalizacijo
(Nadaljnje potrebne ponovitve: -10%)

Heaven kozmetika

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz. Izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji.

V nasprotju z večino priljubljenih izdelkov za nego kože, kozmetika Heaven kože ne masti, temveč ji dodaja vlago, ki napne kožne celice, zaradi česar je polt bolj sijoča in mladostna. Vsi izdelki so zasnovani iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava in brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Kozmetika Heaven ne uporablja nanotehnologije v proizvodih in ni testirana na živalih.

Nega s kozmetiko Heaven bistveno izboljša videz kože in se priporoča tudi pri stanjih kot so psoriaza, ekcem, akne ter mastna in nečista koža. Z uporabo organske kozmetike Heaven boste opazili kako nečistoče na koži izginjajo, vaš ten kože pa postaja mladosten in sijoč. Razliko boste lahko občutili takoj, po petih dneh pa bodo rezultati še bolj očitni. Heaven vam lahko spet povrne vašo naravno lepoto.

V vseh teh letih delovanja je kozmetika Heaven prejela številna priznanja. Nedavno je Deborah Mitchell za leto 2013 prejela kar 10 nagrad Stevie (Stevie award®) v različnih kategorijah, ki se podeljuje le najbolj uspešnim podjetjem in posameznikom iz celega sveta. Leta 2016 je z strani Pure Beauty awards prejela priznanje za najboljši novi premium anti-age izdelek (Best New Premium Anti-Ageing Product).

Srečanje z Deborah Mitchell

Deborah Mitchell je kozmetična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je s spoznavanjem zelišč in naravnih pripravkov razvila popolnoma edinstven pristop k negi kože, ki strmi k popolnosti. Svoj posel je pričela z odprtjem kozmetičnega salona v središču Anglije, danes pa so njeni izdelki iskani po celem svetu. Razvila je linjo izdelkov proti staranju katere sestavni del je s patentom zaščiten ABEETOXIN (Čebelji strup).

Heaven uporabljajo tudi številne znane osebnosti kot so: Kate Middleton & Camilla Parker Bowles (britanska kraljeva družina), Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Victoria Beckham, Beyonce, Nicole Kidman, Kylie in Danii Minogue, David Beckham, Simon Cowell, Jack Nicholson, Robert Downey, Jr. ter mnogi drugi.

Heaven - Kate Middleton