Nega obraza

Nege obraza

Koža je naš največji organ in ima zelo pomebno vlogo, saj ščiti notranje organe, uravnava temperaturo v telesu in ima obrambni sistem, ki nas varuje pred infekcijami in vdorom mikroorganizvov v telo. Zato potrebuje tudi skrbno nego, še posebno koža na obrazu saj je veliko bolj občutljiva kot drugje po telesu in izpostavljena skozi celo leto v vseh vremenskih razmerah. Nepravilna nega na koži pusti nepravilnosti in kasneje tudi brazgotine, zelo pomebno je da kožo pravilno očistimo in ji dajemo tisto kar potrebuje, saj le tako lahko vzpostavi ravnovesje in deluje pravilno.

OSNOVNA NEGA

Vsebuje piling, globinsko čiščenje in masko.

NEGA PROBLEMATIČNE KOŽE – PURITY

Nega za nečisto in problematično kožo. Uravnava izločanje sebuma, deluje protivnetno in antibakterijsko, ob enem pa tudi blaži in pomirja, ter spodbuja sposobnost samoobnove celic.

VITAMINSKA NEGA

Bogata nega z vitamini je primerna za vse tipe kože. Zavira nastanek prvih znakov staranja, okrepi in izboljša odpornost kože, pomiri razdraženo ali občutljivo kožo in pospešuje obnovo kože.

INTENZIVNO VLAŽILNA NEGA

Vlažilna, pomirjajoča nega za mlado, normalno, do občutljivo kožo, dehidrirano ali kožo nagnjeno h kuperozi. Spodbuja naravno sposobnost zadrževanja optimalne globinske vlažnosti v tkivu.

ANTI-AGE LIFTING NEGA

Specialna anti-age lifting nega za zrelo kožo, za učvrstitev in poudarek obraznih linij, revitalizacijo kože in izboljšanje tonusa kože. Kožo redehidrira, jo nahrani, ji povrne barvo in elastičnost.

Kozmetika Gerards & nege - Wellness center Patricia

INTENZIVNA  SOYSOY NEGA

Intenzivna nega za rekonstrukcijo kože, primerna je za kožo brez sijaja, elastičnosti in s pomanjkanjem tonusa. Rastlinski estrogeni iz soje in hialuronska kislina vzpodbujata nastajanje kolagena in povečujeta prožnost kože. Zaščiti kožo pred prezgodnjim staranjem, preprečuje nastanek pigmentnih madežev in spodbuja naravne obrambne sposobnosti kože.

RE-WHITE AGE CONTROL – dermashine

Specialna posvetlitvena piling nega obraza za neenakomerno tenirano in hiper-pigmentirano kožo, brazgotine in posledice aken na koži. Spodbuja preobnovo kože, poenoti ten in posvetli, ob enem pa kožo zmehča, zgladi in učvrsti. Za popoln rezultat je potrebno 5 neg 1x na teden.

LUKSUZNA NEGA S KAVIARJEM

Vrhunska regenerativna nega z pilingom, masažo, ampulami in masko na osnovi kaviarja. Vrne napetost in elastičnost kože ter aktivira lastne funkcije zaščite pred staranjem.

Obraz

Osnovna nega

35 EUR

piling, globinsko čiščenje, maska

Nega problematične kože - 60 min

39 EUR

Odpravlja mastno povrhnjico in vzpostavi ravnovesje pri izločanju seba. Nega vsebuje peeling, globinsko čiščenje, ampule in masko.

Intenzivna vlažilna nega - 50 min

49 EUR

Nega za normalno, suho, dehidrirano, utrujeno in tanko kožo. Po negi postane koža napeta, svilnata in navlažena.

Vitaminska nega - 50 min

52 EUR

Nega za razdražljivo, uvelo, pusto, občutljivo kožo s pomanjakanjem kisika ter nagnjeni h kuperozi. Z nego pridobimo mladostno svež, svetel in napet videz kože

Anti-age lifting nega - 60 min

52 EUR

Nega proti gubam in upoščeni koži. Kožo regenerira, gladi gube, vrača elastičnost in napetost, vlaži in stimulira epidermis.

Dermashine3 (diamantna nega) - 40 min

65 EUR

Estetska piling nega s kislinami. Specialna pomlajevalna nega za utrujeno in hiperpigmentirano kožo.

Prestižna kaviar nega - 50 min

Prestižna nega za obraz in vrat. Vsebuje encimski piling, kaviar masko, masažo in ampulo.

Masaža obraza, vratu in dekolteja

19 EUR

Limfna drenaža obraza - 20 min

25 EUR

Specialna maska

13 EUR

botox, zlata, arganova

Piling obraza

9 EUR

Visoka frekvenca

5 EUR

Globinsko čiščenje

15 EUR

Dodatno pri negi

Ultrazvok

15 EUR

Obrvi - barvanje

5 EUR

Dodatno pri negi

Obrvi - oblikovanje

9 EUR

Dodatno pri negi

Trepalnice - barvanje

5 EUR

Depilacija - delna

6 EUR

Dodatno pri negi

Pomlajevanje
Nega obraza