Podaljševanje in zgoščevanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje in zgoščevanje trepalnic

Ljudje imamo od 90 do 150 trepalnic na zgornji veki, ter od 70 do 80 trepalnice na spodnji veki očesa. Trepalnice na zgornji veki so daljše od tistih na spodnji veki in rastejo do 10 milimetrov v dolžino.

Življenski ciklus trepalnice je sestavljen iz treh faz. Prva faza je faza rasti trepalnic in traja povprečno 20 dni. V drugi fazi se ustavi rast trepalnic, ter se folikel počasi začne zmanjševati. Zadnja faza je čas počitka trepalnic in traja približno 100 dni preden trepalnica izpade.

Ciklus rasti in gostota naravnih trepalnic je individualna. Želeni videz trepalnic se lahko sestavi z različno gostoto, dolžino in ukrivljenostjo trepalnic. Primerne so tudi za vse, ki nosijo kontaktne leče ali očala.

Obstojnost trepalnic je odvisna od cikla rasti in obnove. Celotni naravni ciklus traja med 7-10 tednov. Vmesni 3-4 teden trepalnice bolj intenzivno odpadajo in rastejo nove, zato je za vzdrževanje volumna in lepega videza trepalnic potrebna obnova. Sintetične trepalnice vsako posamezno prilepimo na naravne trepalnice (s posebnim hipoalergenim lepilom), 2 mm stran od začetka rasti naravne trepalnice. Ciklusa rasti se s podaljševanjem ne poškoduje in ne onemogoči.

Lahko izbirate med dolžinami trepanic od 7 mm do 15 mm, ter različnimi ukrivljenostmi trepalnic.

Zakaj podaljšanje trepalnic?

– izgledajo kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave
– ne boste več potrebovale maskare za trepalnice
– prihranite prenekatero jutranjo in večerno minuto
– ne boste imele več skrbi s sledovi razmazanih ličil
– vedno popolne in lepe trepalnice

Podaljševanje in zgoščevanje trepalnic

Podaljševanje in zgoščevanje trepalnic

60 EUR

Obnova ali refil

35 EUR

Izvaja se od 14 do največ 21 dni od zadnjega tretmaja

Podaljševanje in zgoščevanje trepalnic