Depilacija

Depilacija

Depilacija

Danes je gladka koža postala nekaj vsakdanjega, na določenih delih telesa celo obvezen del osebne higiene. Z redno depilacijo, ki je poltrajna metoda odstranjevanja dlak, se znebimo nadležnih dlačic za daljše obdobje – do osem tednov. Pri depilaciji se uporablja različne voske, odvisno kateri predel se depilira. Depilacijo izvajamo na vseh predelih telesa, kjer je potrebno odstraniti odvečne dlačice.

Dolžina dlačic pred depilacijo naj bo vsaj 5 mm, da jih lahko temeljito odstranimo v korenu. Na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami. Vsaj 2 dni po depilaciji depiliran predel ni priporočljivo izpostavljati soncu, solariju ali savni.

Z voskom odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, intimnih predelov, izpod pazduhe, s prsnega koša, trebuha, hrbta in z obraza.

Brazilska depilacija - Wellness center Patricia

Kaj je brazilska depilacija?

Brazilska depilacija pomeni odstranjevanje dlak na predelu bikinija, venerinega hribčka in sramnih ustnic. Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlak. Depilacijo izvajamo s posebej nežnimi voski in strokovno ustrezno metodo, tako se izognemo tudi neprijetnim posledicam drugih tehnik depiliranja: srbečica, razdraženost, vraščanje dlak, jačanje rasti dlak.

Depilacija telesa

Depilacija pazduh

11 EUR

Bikini linija

15 EUR

Brazilska depilacija

25 EUR

Depilacija rok (delno)

15 EUR

Depilacija rok

19 EUR

Depilacija nog (delno)

17 EUR

Depilacija nog

27 EUR
Depilacija nog - Wellness center Patricia