Masaže

MASAŽE

ALI STE VEDELI? 
Tui-na je veščina zdravljenja, ki izhaja iz Kitajske že 4000 let nazaj, in je zelo pomemben člen tradicionalne kitajske medicine.

Masaža je sigurno ena od najprijetnejših naćinov sproščanja in zdravljenja. Skozi tisočletno kitajsko medicino nas popelje Tui-na masaža – pot k ozdravitvi.


Tui-na masaža

Tui-na je starodavna oblika terapije, ki preprečuje in zdravi bolezni z uporabo manualnih metod oz. ročnih tehnik, z namenom odpraviti zastoje v tokovih meridiana. Pri svojem delu tui-na terapevt uporablja samo roke in pri tem ima na voljo pestro paleto različnih manipulacij in prijemov za odpravljanje bolezenskih stanj.

Tui-na je ustrezno preventivno sredstvo, krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Zelo dobre rezultate ima pri funkcionalnih okvarah in poškodbah gibalnega aparata (kite, vezi, mišice). Tui-na je neagresivna metoda, tako da se jo lahko prenaša, njen blagodejni učinek pa se občuti še dolgo po tretmanu. Ima malo kontraindikacij, zato jo lahko uporabljamo tako pri otrocih kot tudi pri ostarelih.


Wellness masaža

Pri wellness masaži se poslužujemo različnih tehnik: masaže glave, stopal in celega telesa. Wellness masaža je prava odločitev za popolno sprostitev.

 


Refleksna masaža stopal

Je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem na refleksne točke se sprosti in uravnovesi celotno telo.

Masaže

Masaža hrbta - 20 min

21 €

Masaža - 30 min

29 €

Masaža - 40 min

39 €

Masaža - 50 min

49 €

Tui-na masaža - 30 min

30 €

Tui-na masaža - 45 min

47 €

Tui-na masaža - 60 min

60 €

Wellness masaža - 60 min

55 €

Telo, glava in stopala

Refleksna masaža stopal

29 €

Masaža & piling telesa - 60 min

55 €

Anticelulitna masaža - 30 min

31 €

anticelulitno olje in krema

Anticelulitna masaža - 45 min

45 €

anticelulitno olje in krema

Aromaterapija - 30 min

29 €

glave, lasišča in obraza

Gerard's kozmetika - telo