Shujševalni in anticelulitni tretmaji

SHUJŠEVALNI IN ANTICELULITNI TRETMAJI

Body wrapping ali povijanje telesa

Body wrapping - telesni povoji

Body wrapping ali povijanje telesa je učinkovita metoda preoblikovanja telesa in boja proti celulitu. S pomočjo učinkovitih preparatov, ki jih nanašamo na najbolj kritične predele telesa (trebuh, zadnjica, stegna), dosežemo želene učinke razgraditve in razstrupljanja, ki obenem pospešujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Učinki body wrappinga so lahko vidni že po prvem tretmaju. Večkratna uporaba postopka body wrapping vidno zmanjša celulit, obseg in obenem učvrsti podkožno tkivo.

Po vsaki terapiji se vsaj nekaj ur ne tuširajte, saj uporabljeni preparati in kreme delujejo še nekaj ur po terapiji.

Aromawickel – Fatburn & Slim (telesni povoji)

Telo porabi od 70 do 80% dnevno potrebnih kalorij za vzdrževanje naravne telesne temperature. Aromawickel metoda deluje tako, da aktivira človeški organizem, da ta predčasno zmanjša notranjo telesno temperaturo. Telo začne na naraven način uporabljati hranljive snovi, da bi vzpostavilo svojo normalno temperaturno ravnovesje. Metoda temelji na hladno – toplem učinku.

Specialni preparati za to metodo vsebujejo eterična olja (evkaliptus, poprova meta, mentol in rožmarin), ki dajejo hladilni učinek. Že po 5 minutah nastane rahlo srbenje, kateremu sledi močno gretje. Po 20-30 minutah je koža zelo prekrvavljena.

Telo hoče notranjo hladnost (pomanjkljivo prekrvavljenost v organih) nadoknaditi, zato porablja dodatne hranljive snovi (maščobo, sladkor, holesterol). Na problematičnih predelih, ki so bili tretirani s preparati, nastaja 4- kratno izgorevanje hranljivih snovi.

Aromawickel je globinska čistilna kura za celo telo. Z njim uspešno rešujemo celulit vseh stopenj, mlahavo tkivo, vzpodbudimo prekrvavitev telesa ter izguba odvečnega obsega telesa.

Po tretmaju se boste počutili kot prerojeni.

Body wrapping - telesni povoji

Kavitacija

Kavitacija je učinkovita metoda za preoblikovanje telesa in odstranitev maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih.

Kavitacija ustvari energijo, ki razgradi trdovratne maščobe v določenem predelu telesa v podkožju na glicerol in maščobne kisline. Glicerol je maščoba, ki je topna v vodi. Ko se sprosti potuje skozi krvno-žilni sistem, medtem ko maščobne kisline potujejo v jetra in se tam razgradijo.

Po kavitaciji je potrebno narediti tudi limfno drenažo telesa.

Rezultati so od 1 do 4 cm zmanjšanje obsega po tretmaju.

Radiofrekvenca

Radiofrekvenčni valovi, ki prodirajo globoko v podkožje segrevajo plast dermisa na temperaturo 40 do 50 stopinj celzija. Učvrsti kožo, razgrajuje maščobne obloge ter višek celulita na telesu, zmanjšuje strije, obnavlja kožo, izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.

Radiofrekvence (RF) je namenjena tudi za napenjanje kože po samem postopku kavitacije in nudi odlične rezultate, saj stimulira fibrocite, da začnejo izločati čim več novega kolagena. Kolagen nastaja še nekje 2 do 3 tedne po samem postopku.

Učinki terapije so dolgotrajni.

Shuševalni in anticelulitni tretmaji

Preso terapija

Presoterapija je terapevtski tretma, ki je predstavljen kot alternativna možnost k ročni limfni drenaži. Temelji nadzorovanem zračnem pritisku za noge, trebuh in roke. Cilj presoterapije je aktivacija boljšega pretoka krvi nazaj proti srcu in posledično pomaga pri težavi z nabiranjem vode pod kožo in vnetimi venami.

Presoterapija je sestavljena iz sistema v obliki obleke pri kateremu se naredi s pihanjem zraka v različne dele obleke in tako ustvarjamo tlak, ki zdravilno pritiska na dele telesa.

Elektrolipoliza

Učinki elektrolipolize so zmanjšanj obseg na kritičnih delih telesa, oblikovanje telesa, izboljšan tonus kože in lepo oblikovane mišice.

Program za preoblikovanje telesa - Wellness center Patricia

Oblikovanje telesa & anticelulitni postopki

Kavitacija - 20 min

49 EUR

Kavitacija - 30 min

75 EUR

Kavitacija - 40 min

99 EUR

Radiofrekvenca - 20 min

29 EUR

Radiofrekvenca - 30 min

41 EUR

Radiofrekvenca - 45 min

55 EUR

Presoterapija z IR - 30 min

25 EUR

Z infra rdečo toploto

Telesni povoji - Fatburn & Slim

35 EUR

Aromawickel

Telesni povoji - Fatburn & Slim

189 EUR

Paket 6 tretmajev / Aromawickel

Presoterapija IR + Fatburn & Slim povoji

49 EUR

Zelo efektivna kombinacija za preoblikovanje telesa, zmanjšanje obsega ter napeto kožo.

6x Presoterapija IR + Fatburn & Slim povoji

269 EUR

Zelo efektivna kombinacija za preoblikovanje telesa, zmanjšanje obsega ter napeto kožo.

Elektrolipoliza

29 EUR

od 30 min do 45 min

Obloga telesa - delna

29 EUR

tonifikacija, drenaža & oblikovanje

Obloga telesa

39 EUR

tonifikacija, drenaža & oblikovanje

Čokoladna obloga telesa

49 EUR
Kavitacija
Presoterapija
Body wrapping - telesni povoji
Gerard's kozmetika - telo

Obloge in Piling

Piling telesa

21 EUR

Obloga - delna

29 EUR

Anticelulutna, Anti-age, Alge, Kava, Lu-lur

Obloga - celo telo

49 EUR

Anticelulutna, Anti-age, Alge, Kava, Lu-lur

Čokoladna obloga - celo telo

59 EUR

Protibolečinska obloga - delna

21 EUR

Freezing obloga - delna

31 EUR
Piling telesa