Nege obraza s kozmetiko Dr.Spiller

Nege obraza s kozmetiko Dr.Spiller - Wellness center Patricia

Vrhunska kakovost. Ekskluzivnost. Navdihnjena od narave.

Podpiranje naravnih funkcij kože in delo z njo, ne proti njej, je pot dr. Spiller kozmetike že od samega začetka. Izdelki so zasnovani v skladu z naravo, posnemajo strukturne lastnosti kože in njene naravne mehanizme. Emulzijski sistem Dr. Spiller HYTEC® omogoča stabilizacijo hidrolipidnega filma kože in zatiranje morebitnih nepravilnosti, da se ohrani popolno ravnovesje naravnega ekosistema kože. To je ključ do zdrave, uravnotežene kože.

Zakaj je emulzijski sistem HYTEC tako poseben?

– Emulzijski sistem HYTEC zmanjšuje izgubo vode in stabilizira stopnjo vlažnosti kože.
– Trajno zmanjša suhost kože in prezgodnje staranje kože
– Povečuje biološko uporabnost aktivnih učinkovin in jim omogoča učinkovitejši transport.
– Rezultat: Emulzijski sistem HYTEC aktivira naravne funkcije kože, da zagotovi zdravo, lepo in popolnoma uravnoteženo kožo.

Nege obraza s kozmetiko Dr. Spiller

Oxygen vital Q10 nega

79 EUR

Oxygen Vital Line je zelo učinkovita linija proti staranju, ki oživlja utrujene kožne celice in jih hrani za izboljšano delovanje. Pomirja občutljivo kožo in daje bledi koži obraza zdravi sijaj. Zahvaljujoč nosilcu kisika, ki je osnova za boljše delovanje, in Calmify Compound kot globokemu viru energije za razdraženo kožo je rezultat sveža, rožnata in obnovljena polt

Specialna nega Patricia

75 EUR

Vitamin C-plus nega

69 EUR

Za okrepljeno in poživljeno kožo je linija za nego kože Vitamin C Plus prava moč za kožo, ki potrebuje regeneracijo. Obnovi koži lastne obrambne lastnosti, globoko poživi in ​​vidno izboljša čvrstost. Z aktiviranjem zaščite celičnih membran in hkrati povečanjem proizvodnje kolagena zelo učinkovito preprečuje prezgodnje staranje kože.

Vitamin A (retinol) nega

69 EUR

Hydro Fresh & Fruit nega

69 EUR

Hydro Marin nega

60 EUR

Vlažilni impulz linije Hydro-Marin® aktivira kožne presnovne procese in razstrupi polt za večjo čistost, sijaj in prožnost. To je še posebej koristno pri pomanjkanju vlage, neenakomerni povrhnici, ter koži nagnjeni k belim pikam in nečistočam. Globoko delujoče hidratantne morske alge zagotavljajo ciljno usmerjeno podporo, ki aktivira naravne biološke funkcije za izboljšanje čiščenja od znotraj navzven. Rezultat je osvežena, gladka in polna polt.

Propolis nega (problematične) kože

39 EUR

Globinsko čiščenje z masko

29 EUR

Čiščenje + maska

Nega okoli oči

29 EUR

Moška MAYS nega

69 EUR

Popolna kombinacija za močno kožo: Manage Your Skin® je bila posebej razvita za moške Zeliščne aktivne sestavine in hipermoderni proizvodni procesi so značilnosti kakovosti "Made in Germany" za viden, globok učinek in odlično prenašanje. Ne glede na to, ali je težava stres ali pomanjkanje spanja, lahko moška koža zdaj povrne dnevno porabljeno energijo.

Masaža obraza vratu in dekolteja

29 EUR

30 min

Ročna limfna drenaža obraza

29 EUR

30 min

Tanaka anti-age lifting masaža

30 EUR

30 min

Dodatki k negam obraza

Diamantni piling

25 EUR

15 min

Kisikova terapija

25 EUR

15 min

Specialna maska

15 EUR

Specialni serum

10 EUR

Piling

9 EUR

Visoka frekvenca

7 EUR

Globinsko čiščenje

25 EUR

20 min

Ultrazvok

5 EUR

5 min

Depilacija - delna

9 EUR

15 min

Obrvi- barvanje

8 EUR

Obrvi - oblikovanje

11 EUR

20 min

Trepalnice - barvanje

8 EUR
Nega obraza