Dermoabrazija – diamantni piling

Dermoabrazija - diamantni piling

Dermoabrazija – diamantni piling

Dermoabrazija – diamantni piling nam omogoča, da postopoma in kontrolirano odstranimo plasti poroženelih celic s pomočjo diamantnih konic in vakumom, ki med samim izvajanjem posega odstrani vse odmrle kožne celice ter pospeši mikrocirkulacijo in posledično obnavlja kožo. Pričnejo se tvoriti nove celice v povrhnjici, izboljša pa se tudi sama struktura kože.

Povrhnjica postane bolj gladka in tudi bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Na koži se zacelijo prej vidne poškodbe, izboljša se sam ten kože, popravi tonus in elastičnost kože. Koža postane bolj čvrsta in napeta, pore pa postanejo manj vidne. S postopkom dosežemo lepo, enakomerno površino kože.

Postopek je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije.

Po posegu na koži ne ostanejo brazgotine ali morebitni madeži. Postopek je neboleč. Terapija ni dolgotrajna in stranka lahko takoj po zaključku terapije nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi.

Dermoabrazijo – diamantni piling priporočamo ob stanjih kože:

– hiperpigmentacija
– nečista koža
– brazgotine
– široke pore
– gube, upadla koža
– strije
– koža brez tonusa
– nevnete akne

Dermoabrazija (diamantni piling)

Dermoabrazija (diamantni piling)

39 EUR

Odstranimo vse odmrle kožne celice ter pospešimo obnovo kože. Tretma vsebuje kremo in masko glede na tip kože.

Dermoabrazija & Kisikova terapija (OXY)

79 EUR
Dermoabrazija - diamantni piling