Jade lifting

Jade lifting

Jade lifting

Jade lifting je najučinkovitejša, nekirurška metoda namenjena glajenju gub. Postopek nekirurškega pomlajevanja obraza, vzpodbudi hitro obnovo celic in tvorbo kolagena, do 300%!

Pomlajevalni učinek pa je viden že po prvem tretmaju.

Omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je naravni proces tvorbe novega kolagena in povečanje napetosti tkiva.

Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledeno tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada in izkorišča njegove elemente (žad je znan po svojih učinkih kot naravni mineral in pol dragi kamen, katerega največ uporabljajo stare azijske kulture v zdravstvene in pomlajevalne namene), termalna terapija deluje na človeške celice in kolagen, ter povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena za 300%.

Leta slabih navad in razvad, lahko hitro pustijo svoj pečat na vašem obrazu. Naj bodo to stres, slaba prehrana ali nezdravo izpostavljanje sončnim žarkom, jade lifting bo na delikatno kožo vašega obraza deloval nadvse blagodejno in zagotovil mlajši izgled vas in vaše kože.

Jade lifting

Jade lifting

69 EUR

Je najučinkovitejša nekirurška metoda namenjena glajenju gub. Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in cryo tehnologijo. Poveča se nastanek novega kolagena za 300%! Rezultati so vidni takoj po zaključku posamezne terapije. Dodatno vsebuje hialuronsko kislino, masko in lifting kremo.

Jade lifting - paket

249 EUR

4 ponovitev

Express Lifting

99 EUR

Jade lifting & Kisikova terapija (OXY)

Pomlajevanje