Kisikova terapija

Kisikova terapija

ALI STE VEDELI?
Z naravnim procesom staranja oskrba kože s kisikom drastično upada:
• pri 30-ih letih za približno 25%,
• pri 50-ih pa kar za 50%.

KISIKOVA TERAPIJA – OXY

Kisikova terapija je revolucionarna metoda nege obraza, ki temelji na napredni tehnologiji , v okviru katere z aktivnim kisikom in izbranimi kozmetičnimi izdelki kožo vrnemo v njeno idealno formo. Kožo globinsko navlažimo, okrepimo njen naravni obrambni mehanizem ter spodbudimo njeno obnavljanje. Na ta način ji povrnemo njeno naravno svežino in barvo, izboljšamo njeno strukturo, zmanjšamo že nastale znake staranja ter močno upočasnimo nastajanje novih.

Gre za hollywoodsko negovalno uspešnico številka 1, ki jo uporabljajo tudi Naomi Campbell, Madonna, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Eva Longoria … Terapija je primerna tako za ženske kot tudi za moške ter za vse vrste kože ne glede na starost.

Kisik je nepogrešljiv za obstoj in zdrav razvoj vseh celic v našem organizmu, vključno s celicami kože. Omogoča njihov metabolizem, v okviru katerega se sprošča energija, potrebna za optimalno delovanje vseh naravnih funkcij kože. Žal koži kisika zaradi različnih dejavnikov pogosto primanjkuje. Slednje povzroča nastanek številnih neželenih kožnih stanj, kot so dehidracija, pust, utrujen videz, zabuhlost, neenoten ten, slabši tonus ter vse globlje in številčnejše linije in gube.

Tretma ne blaži zgolj simptomov neželenih procesov v koži, temveč cilja na njihov ključen vzrok: pomanjkanje kisika. Učinkuje na celični ravni, ter ne vpliva samo na videz, ampak tudi na samo delovanje kože. Predstavlja most med kozmetično in dermatološko obravnavo kože.

Je edinstvena, tehnološko najnaprednejša metoda kisikove terapije, ki jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov (dušik in ogljikov monoksid). Čisti kisik se s posebnim aplikatorjem nanese na kožo in v podkožno tkivo, kjer se poveča mikrocirkulacija, pospeši metabolizem in proces razstrupljevanja, izboljša obrambni mehanizem kože, učvrsti vezivno tkivo ter globinsko osveži in regenerira kožo.

Skrivnost uspeha ni samo v kisiku, temveč v njegovi sinergiji s posebnimi kozmetičnimi proizvodi, ki se zahvaljujoč kisiku lažje transportirajo v najglobje sloje dermisa. Čisti kisik v kombinaciji z posebaj za to zasnovano vrhunsko nano tehnološko kozmetiko, prodre veliko globlje v podkožno tkivo, deluje močneje in učinkoviteje.

Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Koža postane bolj napeta, prožna, zmanjšajo se že nastale gubice, okrepi se vezivno tkivo, koži je povrnjena izgubljena svežina in vlažnost, seveda pa je rezultat odvisen od stanja kože pred njo. Terapije so učinkovite in neinvazivne – z njimi pa je mogoče obravnavati najpogostejše problematike kože.

PRIPOROČENO ŠTEVILO TRETMAJEV

Najboljši učinek dosežemo po 3-5 kisikovih terapijah, ki si sledijo v razmiku enega tedna. za vzdrževanje pa zadošča po ena kisikova terapija mesečno.

Omenjena terapija zagotavlja edinstvene rezultate pri negi obraza.

Kisikova terapija

Kisikova terapija - Oxy (92%)

49 EUR

Je revolucionarna pomlajevalna metoda, ki na osnovi čistega kisika v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati vidno zmanjšane gubice ter koži povrne izgubljeno svežino. Kožo regenerira, revitalizira, oža pore in globinsko nahrani. Dodatno vključuje hialuronsko kislino, lifting kremo in masko.

Kisikova terapija – Oxy (92%)