Nege obraza s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell

Kraljevske specializirane BEE PEEL nege s kozmetiko Heaven

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavljajo izdelki za nego kože, ki so narejeni le iz najboljših organskih sestavin.

Izdelki z ABEETOXINOM veljajo za naravno alternativo botulinum toksinu in so priljubjeni pri članicah kraljeve družine in svetovnih zvezdnicah.

Kraljevske specializirane nege obraza

Bee Sting Facial nega obraza / 89 EUR

Ekskluzivna nega z naravnimi organskimi sestavinami ustvarjenimi posebej za to, da delujejo v sinergiji za dosego najboljšega rezultata pomlajevanja, liftinga, glajenja gubic, vzpodbujanja nastanka novega kolagena ter izboljšanja tonusa kože. Ima takojšen anti-age učinek.

Bee Sting Facial nega obraza - Heaven
Heaven kozmetika by Deborah Mitchell

Bee Free nega obraza / 59 EUR

Nega za problematično, mastno kožo. Z individualnim pristopom glede na stanje kože v kombinaciji vrhunskih organskih sestavin v serumih in kremah dosegamo izjemne rezultate.

Bee Calm nega obraza / 59 EUR

Je vaša koža preobčutljiva? Imate občutek, da vaši koži nič več ne odgovarja? Se je pojavila rdečica in srbenje? Z nego bomo koži povrnili prvoten zdrav videz in lesk.

Bee Fresh nega obraza / 59 EUR

Vrhunska regenerativna nega bogata z vitamini, kolagenom in hialuronsko kislino. Kožo globinsko navlažimo, nahranimo z vitamini ter ji vrnemo elastičnost in tonus.

    • PROGRAM BEE OXY – 79 EUR
    • ● BEE Fresh / BEE Calm / BEE Free nega obraza
    • ● Kisikova terapija

BEE PEEL nege obraza

Heaven kozmetika

Bee Peel - za mlado in problematično kožo / 49 EUR

Nega vsebuje kemični piling na organski način. Z nego odstranimo nečistoče globoko iz por, ter odpravimo mozolje. Je Intenzivni piling in vlažilna nega hkrati. Izenači ten ter odpravlja vse madeže, ki so posledica aken in brazgotin.
Kožo gladi, učvrsti in napne.

Priporočeno izvajanje: Prvi teden 2 negi, sledi en teden pavze in nato ponovimo 2 negi v enem tednu. Za vzdrževanje stanja svetujemo nego 1x mesečno.

Bee Peel - za odpravljanje pigmentacij / 59 EUR

Nega vsebuje organski kemični piling s katerim intenzivno napademo in odpravimo temne lise, ki so posledice sončenja, staranja ali hormonskih sprememb. Zaradi inovativne formule in edinstvene vsebine preparatov (ABEETOXIN) dosežemo odpravo pigmentacije in poenoten ten ter zdravo in pomlajeno kožo.

Priporočeno izvajanje: 3 x na deset dni, en teden pavze, 2x ponovitev v enem tednu. Za vzdrževanje stanja svetujemo nego 1x mesečno.

Bee Peel - za revitalizacijo, tonus in pomlajevanje kože (Anti-age) / 59 EUR

Pomlajevalna nega je specifična ker vsebuje čebelji strup (ABEETOXIN) kateri deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti. Obenem pa deluje na globoke obrazne gube in linije. Naravni ABEETOXIN velja za naravno alternativo injekcijam botulinum toksina in ima takojšen anti-aging učinek in spodbuja nastajanje novega kolagena.

Priporočeno izvajanje: 2x na teden prvi teden, en teden pavze, 2x ponovitev v enem tednu. Za vzdrževanje stanja svetujemo nego 1x mesečno.

Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz. Izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji.

V nasprotju z večino priljubljenih izdelkov za nego kože, kozmetika Heaven kože ne masti, temveč ji dodaja vlago, ki napne kožne celice, zaradi česar je polt bolj sijoča in mladostna. Vsi izdelki so zasnovani iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava in brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Kozmetika Heaven ne uporablja nanotehnologije v proizvodih in ni testirana na živalih.

Nega s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell bistveno izboljša videz kože in se priporoča tudi pri stanjih kot so psoriaza, ekcem, akne ter mastna in nečista koža. Z uporabo organske kozmetike Heaven boste opazili kako nečistoče na koži izginjajo, vaš ten kože pa postaja mladosten in sijoč. Razliko boste lahko občutili takoj, po petih dneh pa bodo rezultati še bolj očitni. Heaven vam lahko spet povrne vašo naravno lepoto.

Srečanje z Deborah Mitchell

Deborah Mitchell je kozmetična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je s spoznavanjem zelišč in naravnih pripravkov razvila popolnoma edinstven pristop k negi kože, ki strmi k popolnosti. Svoj posel je pričela z odprtjem kozmetičnega salona v središču Anglije, danes pa so njeni izdelki iskani po celem svetu. Razvila je linjo izdelkov proti staranju katere sestavni del je s patentom zaščiten ABEETOXIN (Čebelji strup).

V vseh teh letih delovanja je kozmetika Heaven prejela številna priznanja. Kozmetika Heaven je leta 2013 prejela kar 10 nagrad Stevie (Stevie award®) v različnih kategorijah, ki se podeljuje le najbolj uspešnim podjetjem in posameznikom iz celega sveta. Leta 2016 je z strani Pure Beauty awards prejela priznanje za najboljši novi premium anti-age izdelek (Best New Premium Anti-Ageing Product).

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell uporabljajo tudi številne znane osebnosti kot so: Kate Middleton & Camilla Parker Bowles (britanska kraljeva družina), Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Victoria Beckham, Beyonce, Nicole Kidman, Kylie in Danii Minogue, David Beckham, Simon Cowell, Jack Nicholson, Robert Downey, Jr. ter mnogi drugi.

Heaven - Kate Middleton