RF Radiage

RF Radiage - prestige

RF Radiage (radiofrekvenca)  je zelo nežna, neinvazivna metoda za pomlajevanje kože na obrazu, dekolteju in vratu. Prvi učinki – napeta koža in zglajene gube – so vidni takoj po posegu, v popolnosti pa se pokažejo šele čez 1 do 3 mesecev.

Uporaba radio frekvence je primerena za vse tipe kože, moške in ženske vseh starosti. Glajenje kože poteka z radiofrekvenčno metodo, ki temelji na nebolečem in varnem segrevanju globljih plasti kože. Uporablja se pri: odpravljanju in glajenju gub, odpravljanju ohlapnosti, koža postane ponovno napeta in elastična, izboljšanju stanja kože, nagnjene k aknam.

Kako poteka poseg?
Bistvo nekirurškega liftinga je segrevanje podkožnega tkiva. Zaradi dovajanja toplote se začne tvoriti kolagen in nekoliko odplavljati medcelična tekočina, ki se izloči preko limfe. Ko se začne koža ohlajati, se vlakna skrčijo, zato se koži povrneta napetost in gladkost, obrvi se dvignejo, ohlapnost izgine, dobre rezultate pa dosegamo tudi pri osebah, ki imajo težave s podbradkom.

Poseg je povsem neinvaziven, zaradi česar ga lahko izvajamo tudi na najbolj občutljivih obraznih predelih, kot so oči.

Po postopku ni potreben počitek, takoj se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Koliko časa so vidni učinki?
Učinki so vidni takoj po tretmaju, v popolnosti pa se pokažejo v obdobju 1 do 3 mesecev in trajajo nekaj let, kar zavisi od posameznika. Glede na starost in stanje kože pa vam svetujemo glede morebitnih ponovitev.

RF Prestige - Radiage

RF Prestige - Radiage

119 EUR

Radiage je ena najnovejših metod pomlajevanja kože obraza, vratu in dekolteja. Segrevanje tkiva povzroči krčenje kolagenskih vlaken ter spodbuja nastajanje elastina. Sočasno se z učvrstitvijo kože zmanjšajo tudi gube in poveča elastičnost kože. Rezultat je viden takoj po posegu – koža je napeta, globoke gube so vidno zmanjšane, polni učinek pa čez 2 meseca.

RF Prestige Radiage & Kisikova terapija (OXY)

149 EUR