Maderoterapija

Maderoterapija je terapija, ki izvira iz Kolumbije in temelji na uporabi anatomsko oblikovanih orodij iz lesa, zaradi katerih je terapija 100% naravna in brez alergijskih reakcij na koži. Maderoterapija izvira iz besede madera, ki v španščini pomeni les.

Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki, odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, dvig prsi).

Maderoterapija - Wellness center Patricija
Maderoterapija - Wellness center Patricija

Kako deluje maderoterapija?

Z intenzivnim pritiskom z lesenimi pripomočki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešena limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

– pospešujemo mikrocirkulacijo in tekočina, ki je ujeta v medceličninskem prostoru se sprosti,
– s pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa,
– z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke,
iz maščobne celice se sprosti maščoba, kar posledično zmanjša pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česar se videz tkiva izboljša,
vezivno tkivo (fascija) z masažo in raztezanjem postane bolj prožno, mehko in prilagodljivo, kar posledično zmanjša videz pomarančne kože.

Maderoterapijo lahko izvajamo vsake dva do tri dni. V vmesnem času se iz telesa izločajo odpadle snovi iz telesa.

Maderoterapija

Maderoterapija - 30 min

35 EUR

Maderoterapija - 45 min

50 EUR

Paket: 5x Maderoterapija

Darilo: 1x Preso terapija

Maderoterapija - Wellness center Patricija